IMPRESSZUM


Panorama Hostel UG 
Mainzer Landstr. 341
60326 Frankfurt am Main

Képviseleti joggal rendelkező ügyvezető igazgató: Szandra Teleky
Telefon: +49 152 25649080
E-Mail: PANORAMAFRANKFURT@GMAIL.COM

Nyilvántartó bíróság: Frankfurt am Main helyi bíróság
Regisztrációs szám: HRB 123090 Umsaz

Forgalmi adóazonosító szám az alábbiak szerint § 27a UStG: DE 342675329
Felelős a tartalomért: Szandra Teleky (Anschrift s.o.)

Felelősségi nyilatkozat:

Felelősség a tartalomért

Weboldalunk minden tartalmát a legnagyobb gondossággal és legjobb tudásunk szerint állítottuk össze. A tartalom helyességét, teljességét és naprakészségét azonban nem tudjuk garantálni. Szolgáltatóként a német telemédiatörvény (TMG) 7. szakaszának (1) bekezdése értelmében az általános törvények értelmében felelősek vagyunk az ezeken az oldalakon található saját tartalmakért. A TMG 8-10. §-ai szerint azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek a harmadik fél által továbbított vagy tárolt információkat ellenőrizni, illetve a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket kivizsgálni. Ez nem érinti az információk eltávolítására vagy felhasználásának megakadályozására vonatkozó, az általános törvényeknek megfelelő kötelezettségeket.

E tekintetben azonban a felelősségre vonás csak attól az időponttól kezdve lehetséges, amikor a konkrét jogszabálysértés ismertté válik. Ha a fent említett jogsértésekről tudomást szerzünk, azonnal eltávolítjuk a tartalmat.

A felelősség korlátozása a külső hivatkozásokért

Weboldalunk harmadik felek külső weboldalaira mutató linkeket tartalmaz. Nincs befolyásunk ezeknek a közvetlenül vagy közvetve hivatkozott weboldalaknak a tartalmára. Ezért nem tudjuk garantálni a "külső linkek" tartalmának helyességét. A külső linkek tartalmáért az oldalak szolgáltatói vagy üzemeltetői (szerzői) felelősek.

A külső linkeket a linkelés időpontjában ellenőriztük az esetleges jogi jogsértések szempontjából, és a linkelés időpontjában nem tartalmazott illegális tartalmat. A külső linkek tartalmának folyamatos felülvizsgálata nem lehetséges a törvénysértésre utaló konkrét jelek nélkül. A felelősségi körünkön kívül eső harmadik felek weboldalaira mutató közvetlen vagy közvetett linkek esetében a felelősségi kötelezettség csak abban az esetben állna fenn, ha a tartalomról tudomást szereznénk, és technikailag lehetséges és ésszerű lenne számunkra, hogy illegális tartalom esetén megakadályozzuk annak használatát.

Ez a kizáró nyilatkozat vonatkozik a kérdezők, a bloghoz hozzájárulók, a vitafórum vendégei által a saját internetes jelenlétünkön belül beállított "Az Ön domainjének neve" linkekre és hivatkozásokra is. Az illegális, helytelen vagy hiányos tartalmakért, és különösen az ilyen információk használatából vagy nem használatából eredő károkért kizárólag a hivatkozott oldal szolgáltatóját terheli a felelősség, és nem azt a felet, aki csupán hivatkozik az adott publikációra a linkeken keresztül.

Ha tudomást szerzünk bármilyen jogi jogsértésről, azonnal eltávolítjuk a külső linkeket.

Szerzői jog

A weboldalunkon közzétett tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak (https://www.gesetze-im-internet.de/bundesrecht/urhg/gesamt.pdf). A szerző szellemi tulajdonának a szerzői jogi törvény keretein kívül történő sokszorosításához, szerkesztéséhez, terjesztéséhez és bármilyen, a szerzői jogi törvény értelmében vett szellemi alkotás eszmei és tárgyi felhasználásához az érintett szerző előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges (https://www.gesetze-im-internet.de/bundesrecht/urhg/gesamt.pdf ). Az oldal letöltése és másolása kizárólag magánjellegű és nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett. Ha a weboldalunkon található tartalmat nem mi hoztuk létre, akkor a harmadik felek szerzői jogait be kell tartani. A harmadik féltől származó tartalmakat ilyenként azonosítjuk. Amennyiben mégis tudomására jutna, hogy szerzői jogokat sért, kérjük, tájékoztasson minket erről. Ha tudomást szerzünk bármilyen jogsértésről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.