Szolgáltatásaink

A Frankfurt/Main városában, a Messe Frankfurttól 1 km-re található Panorama Hostel bárral, saját parkolóval és közös társalgóval felszerelt szálláshelyeket kínál. A szálláshelyen többek között 8:00-22:00 órában nyitva tartó recepció és közös konyha, valamint az egész szálláshelyen ingyenes wifi áll rendelkezésre. A hostel családi szobákat kínál.A Senckenbergi Természettudományi Múzeum 1,3 mi, míg az Angol Színház 1,6 mi távolságra van a hosteltől. A legközelebbi repülőtér a frankfurti repülőtér, 4,3 mi a Panorama Hostel szálláshelyétől.

               Nagyon jó tömegközlekedés, villamos és buszmegálló a Hostel előtt.

Hogyan juthat el hozzánk a repülőtérről

SZÁLLÁSHELYI SZABÁLYOK

Magatartási szabályzat

Üdvözöljük a Panorama Hostelben ! Reméljük, hogy itt tartózkodása kellemes és eredményes lesz. Kérjük, hogy az Ön és a többi vendég biztonsága és kényelme érdekében olvassa el az alábbi szabályokat, és tartsa be őket a tartózkodás során.

1. A vendégek kötelesek megismerkedni a tűzvédelmi eljárásokkal, és haladéktalanul eleget tenni a tűz- vagy egyéb biztonsági gyakorlatoknak, riasztásoknak és utasításoknak.

2. A vendégek kötelesek mindenkor megfelelően és diszkréten viselkedni, tiszteletben tartva a Hostel környezetét, valamint a többi vendéget.

3. Az este 22 órától reggel 7 óráig tartó csendes órákban a vendégeknek különösen tapintatosnak kell lenniük, és tartózkodniuk kell minden olyan magatartástól, amely a környéken tartózkodókat zavarhatja.

4. A Hostelben csak regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kivéve a közös helyiségek rövid látogatását. Éjszakai látogatók nem engedélyezettek.

5. A Hostelben 10 főnél nagyobb létszámú partik vagy összejövetelek nem engedélyezettek. A vezető vagy tanár felügyelete alatt tartott csoportos találkozók tolerálhatók, feltéve, hogy nem zavarják a többi vendég környezetét.

6. Ételt csak a közös helyiségekben szabad fogyasztani, és az ételmaradékot megfelelően kell megsemmisíteni.

7. A szobákban a dohányzás, az alkohol és a szórakoztató drogok szigorúan tilosak.

8. Bármilyen fegyver és egyéb éles eszköz használata tilos.

9. A szálló létesítményei minden vendég rendelkezésére állnak. Ennek érdekében ügyelni kell az infrastruktúra tiszteletben tartására. Különösen a bútorokat nem szabad elmozdítani, és semmit sem szabad a bútorokra vagy a falakra rögzíteni.

10. A vendégektől elvárják, hogy szobáikat és a közös helyiségeket mindig tisztán és rendben tartsák.

11. A személyes értéktárgyakra megfelelő gondossággal kell vigyázni. A Panorama Hostel nem vállal felelősséget azok ellopása, elvesztése vagy megrongálódása esetén.

A Panorama Hostel fenntartja a jogot, hogy a vendégektől takarítási vagy rongálási díjat számítson fel, vagy visszatérítés nélkül kilakoltassa a vendégeket és/vagy tájékoztassa a Panorama Hostel vezetőségét, amennyiben azok nem tartják be ezeket a szabályokat.